Coberta per a piscines de luxe

Fons PRO

Una coberta de piscina per a negocis i persones exigents

La teva coberta totalment personalitzada

Els fons Pro s'adapten a qualsevol forma i mida. La creativitat no té límits.

Una part més
del sòl

El fons Pro actua com una part més del sòl, suportant fins a 200 kgs/m². Podràs realitzar un veritable ús de l'espai, col·locant mobles de jardí a la superfície, realitzar esdeveniments o bé gaudir del seu extraordinari disseny.

Infinitat de
acabats

Aquest tipus de fons permeten escollir qualsevol acabat que sigui compatible amb l' aigua, des de qualsevol tipus de porcelànic fins a imitació fusta. Quin és el teu?

Coneix la nostra

coberta PRO

foto coberta pro

El nostre fons mòbil PRO
té les prestacions més avançades. Tota l'essència
de la nostra tecnologia i el concepte Poolconcept.

Aconsegueix una coberta de luxe per a la teva piscina

Oferim l'opció perfecta dirigida tant als negocis com als particulars que vulguin la solució més avançada a la seva llar.

Converteix la teva piscina en un espai amb multitud d'usos i regula el fons segons l'ocasió, necessitat i estat d'ànim. Practica esport, pren el sol, celebra un àpat, juga, balla, i sobretot, sorprèn.

El que fa únic al
Fons per a piscina PRO

Versàtil, personalitzable, únic, exclusiu, creatiu, luxós, funcional i sorprenent, però sobretot indiscutiblement superior.

Models permesos
a la coberta PRO

El fons PRO pot adaptar-se a qualsevol tipus de configuració.
Personalització sense límits.

Model que descendeix completament en horitzontal fins al fons de la piscina podent regular la profunditat en qualsevol moment. Inclou escala metàl·lica per a l'entrada i sortida a la piscina.

Model que descendeix en bloc i s' adapta a la inclinació del fons de la piscina. . Inclou escala metàl·lica per a l'entrada i sortida a la piscina.

Model que, a mesura que descendeix la plataforma, es formen uns graons per accedir a la piscina.

Model que, a mesura que descendeix la plataforma, es formen uns graons per accedir a la piscina. La part rígida, no esglaonada, descendeix fins al fons de la piscina adaptant-se a la inclinació de la mateixa.

Iguazú

+

Escala metàl·lica

+

Cables

+

Estructura recta del fons mòbil

Niàgara

+

Escala metàl·lica

+

Cables

+

Estructura inclinada del fons mòbil

Victòria

+

Cables

+

Formació d' esglaons

+

Estructura inclinada del fons mòbil

Yosemite

+

Cables

+

Formació d' esglaons

+

Estructura inclinada del fons mòbil

Preguntes freqüents sobre la coberta per a piscina PRO

El cost del fons mòbil PRO, a mida i totalment personalitzat, parteix de 28.900 euros. Incrementarà el preu en base a les mesures i model escollit pel client.

La plataforma és independent de la piscina, per la qual cosa sí que es pot instal·lar una vegada ja realitzada la piscina. L' únic requisit és que l' espai ha de quedar lliure, és a dir, en cas que la piscina tingui graons d' obra, caldria demolir-los i substituir-los per la formació d' esglaons del fons PRO.

El terra mòbil s'instal·la en una mitjana de 3 dies a casa del client i sense haver de realitzar una obra de gran envergadura.

Podem oferir-los el nostre model Kamaleón de piscina i plataforma amb mesures úniques, o bé, estarem encantats de posar-los en contacte amb una companyia de confiança amb la qual estarem treballant fins al final del seu projecte.

Aquest tipus de sòl mòbil admet formes de tot tipus, cada projecte és totalment a gust del client.

Tots els nostres productes tenen una garantia de tres anys. Passat aquest període li donarem l'opció de triar el pla de manteniment anual que més s'ajusti a les seves necessitats.

El manteniment és el mateix que en una piscina convencional. Reordenació instal·lada a la piscina i es recomana l'ús d'un robot per a la neteja del fons, al qual s'accedeix a través d'una tramuntada integrada a la mateixa plataforma.

El fons Pro té diversos models disponibles, la mateixa plataforma s'adapta a l'estil que desitja el client.

Vull més informació sobre el fons PRO