poolconcept logo

Com viure a l'estiu

A Espanya / Florida, el clima ja és prou càlid com per realitzar activitats a les piscines, especialment ara, que els nens no poden anar al Les bones notícies són que no hi ha evidència que la Malaltia del Coronavirus 2019, COVID-19, es pugui propagar entre els humans a través de l'ús de les piscines , segons el Centre Per al Control i la Prevenció de Malalties dels EUA (CDC per les seves sigles en anglès).

Hi ha una cosa que hem d'aplicar especialment amb aquesta situació: El manteniment, operació i desinfecció adequada (exemple: amb clor i brom) de les piscines.

No obstant això, tant els adults com els nens en reunions privades o públiques a les piscines han de mantenir les pràctiques de "distanciament social", mantenint-se allunyats en particular de les persones que mostrin símptomes similars als del COVID 19.

Aquesta situació inesperada per a nosaltres ens dona una nova perspectiva de com usar la piscina perquè continuï sent un espai segur i divertit. Ara més que mai hem d'assegurar que els nens estiguin ben protegits quan estiguin a prop de l'aigua i mantenir l'equilibri dels químics per matar els gèrmens i prevenir que es propaguin.

Cal tenir cura, hi ha alguns químics danyosos anomenats cloramines, lesquals poden enrojocar i causar ardor als ulls, irritar la pell i causar sarpullits, i problemes respiratoris. Aquestes cloramines són diferents del tipus de cloramina que de vegades s'utilitza per desinfectar l'aigua que bevem.

Amb Pool Concept podem evitar la degradació del líquid ja que aïllem l'efecte de la llum del sol que dissipa l'efecte del clor i a més mantenim la temperatura constant la qual cosa manté la concentració del mateix.

Sobre la protecció dels infants, és important habilitar mecanismes de tancament o aïllament dels infants quan no és possible la supervisió d' un adult per la qual cosa també, les cobertes Pool Concept són una gran solució per garantir de forma convenient la seguretat dels infants.

 

Consells per nedar saludablement

Heus aquí alguns consells del CDC que a les piscines es refereix:

Faci la seva pròpia ministra. Utilitzeu tires reactives per revisar els nivells de desinfectant (clor o brom) i el pH abans d'entrar a l'aigua. La majoria de les botigues per departaments, ferreteries i botigues de subministraments per a piscines venen tires reactives.

Recorda que amb les cobertes de Pool Concept podem evitar la degradació del líquid ja que aïllem l'aigua de la llum del sol que dissipa l'efecte del clor i a més mantenim la temperatura constant la qual cosa manté la concentració del mateix.

Dúchese abans d'entrar a l'aigua. Esbandir-se a la dutxa per només un minut ajuda a desfer-se de la majoria dels residus que puguin ser presents al cos dels nedadors.

Mantingui els nens que no saben res allunyats de les piscines o simplement tanqui la piscina amb les coberta Pool Concept totalment o fins a una profunditat segura que impedeixi qualsevol percance.

Tanqui la coberta Pool Concept al final del dia per assegurar que l' aigua roman equilibrada de químics i cauen branques fulles o pols de l' exterior.

Notes relacionades

Segueix les nostres
Xarxes socials

i sabres per què has de triar
cobertes mòbils transitables